Ugrás a tartalomra

Rovatok

Gazdaság

Kultúra

Fotó
Újvidéki Dzsesszfesztivál, 2017

Dzsesszfesztivál Újvidéken

Az esemény főprogramja idén négy napig tart. Ez idő alatt számos világhírű zenész fellépéseit élvezheti a közönség. A fesztivált az Újvidéki Kultúrközpont szervezte.
Videó

Népmesemondó versenyt tartottak Kispiacon

Népmesék, ismert és kevésbé ismert népi történetek 33 gyermek szájából - megtartották a Benedek Elek népmesemondó versenyt a kispiaci Jókai Mór Művelődési Egyesületben.

Kékfény

Politika

Régió

Sport

Videó
TSC vezetői

A dunacsébi ČSK Pivara csapatát fogadja a topolyai TSC

A klubvezetés ígérete szerint az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén izgalmas játékra számíthatnak a szurkolók. A mérkőzés ingyenes, de aki 150 dináros jegyet vált, azt ismét ajándékban részesül.

Színes

Feleslegessé vált a Jadranka

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Társadalom

Világ

Fotó
Zimbabwe

A hadsereg átvette a hatalmat Zimbabwében

A polgárháború szélére sodródott a súlyos gazdasági válságban lévő Zimbabwe, miután a hadsereg átvette az uralmat Robert Mugabétől a dél-afrikai országban. A diktátor valószínűleg házi őrizetben van.

Érdekes

Fotó
Bud Spencer szoboravató

Felavatták Bud Spencer szobrát Budapesten

Szombat délután rengeteg ember jelenlétében avatták fel a budapesti Józsefvárosban a Magyarországon hihetetlen népszerűségnek örvendő néhai Bud Spencer szobrát.

Szabadka város felfedezése

Négy csapatban fedezték fel ma Szabadkát a helyi Széchenyi István Általános Iskola nyolcadikos diákjai.

Önkormányzatok

Fotó Videó
plakát

Ifjúsági programsorozat Újvidéken

Újvidéken egyre több a lehetőség, egyre több fiatalt vonz. A város egy éve nyerte el az Európa ifjúsági székvárosa címet. A fiatalok az évfordulót négynapos színes rendezvénysorozattal ünnepelik.