Ugrás a tartalomra

Čepurint fogadta Vučić

2017-04-21
13:27
Aleksandar Čepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb miniszterelnök
Aleksandar Čepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb miniszterelnök. A felek a szentpétervári gazdasági fórumra való felkészülésről egyeztettek, ugyanis a rendezvényen szerbiai cégek is képviseltetik magukat. A szerb gazdasági szereplőknek lehetőségük lesz arra, hogy bemutassák eddigi eredményeiket, valamint jövőbeni céljaikat. A szerb miniszterelnök elmondta, hogy a résztvevőknek 130 ország, több mint 12 ezer érdeklődője előtt lesz lehetőségük bemutatkozni. A szerb kormányfő és az orosz nagykövet azt várják a fórumtól, hogy az orosz és szerb gazdasági együttműködés fejlődhet. (RTS)
Gazdaság
Aleksandar Vučić
Oroszország
Aleksandar Čepurin

Most

01:24

Enyhe földrengés Közép-Szerbiában

Szerdán este 20 óra 3 perckor a Richter-skála szerinti 3,2 fokozatú földrengést észlelt a Köztársasági Szeizmológiai Intézet Knić térségében, 20 km-re délnyugatra Kragujevactól.
19:11, Frissítve: 19:33

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.
18:21, Frissítve: 18:45

Január hatodikán rajtol Limából a Dakar rali

Kevesebb, mint másfél hónap, és kezdődik a Dakar rali. Saghmeister Gábor és csapattársai a francia Le Havre kikötőből útnak indították motorjaikat Limába, a 2018-as Dakar rali rajtjának helyszínére.

Népszerű