Ugrás a tartalomra

Önnek mennyit fizetnek, amikor ünnepek idején dolgozik?

2017-04-14
10:37
Az ünnepek alatti munkát a foglalkoztatók fizessék meg a törvénnyel összhangban - erre figyelmeztet Aleksandar Vulin munkaügyi és szociálpolitikai miniszter
Az ünnepek alatti munkát a foglalkoztatók fizessék meg a törvénnyel összhangban - erre figyelmeztet Aleksandar Vulin munkaügyi és szociálpolitikai miniszter. Bejelentette, hogy a felügyelőség az ünnepek után ellenőrizni fogja a munkáltatókat, megvizsgálják, hogy a foglalkoztatottaknak kifizették-e a törvénnyel előírt bért. Az Államiság napja után kiderült, hogy az ellenőrzött munkáltatók közül 47, vagyis a 18 százalékuk nem fizette ki a megfelelő bért az ünnep idejére. Az a cél, hogy ilyen ne forduljon elő, ezért továbbra is szigorúan ellenőriznek - mondta Vulin. (Tanjug, 021.rs)
Vulin
munka ünnepek idején
ellenőrzések

Most

01:24

Enyhe földrengés Közép-Szerbiában

Szerdán este 20 óra 3 perckor a Richter-skála szerinti 3,2 fokozatú földrengést észlelt a Köztársasági Szeizmológiai Intézet Knić térségében, 20 km-re délnyugatra Kragujevactól.
19:11, Frissítve: 19:33

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.
18:21, Frissítve: 18:45

Január hatodikán rajtol Limából a Dakar rali

Kevesebb, mint másfél hónap, és kezdődik a Dakar rali. Saghmeister Gábor és csapattársai a francia Le Havre kikötőből útnak indították motorjaikat Limába, a 2018-as Dakar rali rajtjának helyszínére.

Népszerű