Ugrás a tartalomra
Kragujeváci bíróság
visisudkg.net

Büntetőeljárást kezdeményeznek az aranđelovaci iskolai erőszak ügyében

2017-11-10
18:02
2017-11-10
18:11
Forrás
Tanjug
A kragujevaci Felső Bíróság megkapta az ügyész ez irányú indítványát.

Az eljárást a fiatalkorúak bírája folytatja majd le a nyilvánosság kizárásával. Híradásainkban beszámoltunk róla, hogy három diák egyik társukat bántalmazták, ütlegelték a közép-szerbiai település műszaki középiskolájában, amiről videó felvétel készült és felkerült a világhálóra is. Az eset még októberben történt, azonban csak nemrég derült ki.

büntetőeljárás
aranđelovac
iskolai erőszak

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.