Ugrás a tartalomra
bilincselt kezek
Pixabay

Embercsempész csoportot fogott el a szerb rendőrség

2017-07-17
22:48
2017-10-04
12:09
A belügyminisztérium szervezett bűnözés ellen küzdő szolgálata több hónapos nyomozás után fogta el az öt fős bűnbandát.

Az illetékes szervek tájékoztatója szerint a belügyminisztérium szervezett bűnözés ellen küzdő szolgálata a szervezett bűnözés ügyeiben eljáró bíróság megbízása alapján, több hónapos nyomozás után fogta el az öt fős bűnbandát.

A különleges egységekkel együttműködve letartóztatták S.N.-t, aki a gyanú szerint a csoport vezetője, valamint J.M.-et, S.S.-t és K.B.-t, míg az ötödik gyanúsított, V.N. ellen bűnvádi feljelentést tettek, mivel ő már előzetes letartóztatásban van. A szervezett bűnbanda tagjait azzal vádolják, hogy 2017 februárjától június elejéig nagyobb számú migránst csempésztek át a szerb-bolgár határon, és Belgrádban helyezték el őket. (VajdaságMA)

embercsempész
csoport
bűnbanda
rendőrség
szerb

Most

19:38, Frissítve: 19:45

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.