Ugrás a tartalomra
Nagybecskerek, falfirka
Pannon RTV

Gyűlöletkeltő falfirkák Nagybecskereken

2017-10-17
18:16
2017-10-18
13:16
Forrás
Pannon RTV
Gyűlöletkeltő falfirkák jelentek meg kedden reggel az egyik nagybecskereki ház kapuján.

Miodrag Delić otthonára ismeretlen személyek fekete színű autólakkal magyarellenes üzeneteket írtak. Az esetről értesítették a rendőrséget. Miodrag Delić felesége magyar, de mint mondja, a nemzetisége miatt eddig soha semmilyen problémájuk nem származott. Nem érti, hogy ki lehet az, aki szerinte esetleg a lányaikat sértegeti. Hozzátette, az nem lehet véletlen, hogy a város központjában levő utcában, amelyben főleg idősebb nyugdíjas emberek élnek, éppen az ő házát választották célpontul. Miután a házban élők észrevették a sértő üzeneteket az épület kapuján és kerítésén, jelentették azt a rendőrségnek, amely elvégezte a helyszínelést.

Nagybecskerek, falfirka
gyűlöletkeltés
falfirka
nagybecskerek

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.