Ugrás a tartalomra

Halálos baleset Nagybecskereknél

2017-03-20
15:00
Egy személy életét vesztette, négy pedig megsérült egy autóbalesetben a Nagybecskerek és Újvidék közötti út, valamint az Aradi út kereszteződésében - közölte ma a nagybecskereki rendőrség
Egy személy életét vesztette, négy pedig megsérült egy autóbalesetben a Nagybecskerek és Újvidék közötti út, valamint az Aradi út kereszteződésében - közölte ma a nagybecskereki rendőrség. A baleset az éjjel, 22 óra körül történt. Egy Dacia és egy Fiat típusú gépjármű ütközött össze, a balesetben egy 67 éves nagybecskereki nő a helyszínen életét vesztette, ő a Fiat típusú gépkocsi utasa volt. A járművek vezetői és a két utas súlyos testi sérüléseket szenvedett, és a nagybecskereki sürgősségi osztályra szállították őket.
nagybecskerek
baleset
Halál

Most

19:38, Frissítve: 19:45

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.