Ugrás a tartalomra
Friss hir

Jogerősen: Összesen 61 év börtönbüntetést kaptak a szabadkai Bukovác Zoltán gyilkosai

2017-11-07
16:09
Forrás
Vajdaság Ma
Az újvidéki Fellebbviteli Bíróság jogerős ítéletével megerősítette a szabadkai Felső Bíróság ítéletét.

Összesen 61 év börtönbüntetést kaptak a szabadkai Bukovác Zoltán gyilkosai. Az újvidéki Fellebbviteli Bíróság jogerős ítéletével megerősítette a szabadkai Felső Bíróság ítéletét, amelyet annak az öt fiatalnak az ügyében hozott meg, akik megölték Bukovác Zoltánt. Mint később kiderült, Bukovác Zoltánt véletlenül támadták meg Szabadkán. 2016. január 13-án az ittas fiatalok egy másik személyt üldöztek, amikor Bukovác Zoltán kiállt a háza elé, feleségét várta haza. A személy, akit a fiatalok üldöztek, megszökött, ők pedig dühüket Bukovácon töltötték ki. Ugyanezen az éjszakán hét fiatalt vittek be a rendőrök, közülük hármat viszont bizonyítékok hiányában szabadon engedtek. Bukovácot súlyos testi sérülésekkel szállították be a szabadkai kórházba, de súlyos állapota miatt átszállították a Vajdasági Klinikai Központba. Három héten át küzdöttek az életéért, de végül 2016. február 3-án elhunyt.

börtönbüntetés
Fellebbviteli Bíróság
újvidék
Bukovác Zoltán

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.