Ugrás a tartalomra

Két tűzeset Újvidéken

2017-02-17
18:38
Két tűzeset történt ma Újvidék Telep városrészében
Két tűzeset történt ma Újvidék Telep városrészében. Ketten súlyosan megsérültek. A reggeli órákban történt tűzben egy 64 esztendős nő sérült meg súlyosan. Állapota stabil. Vélhetően gázpalackrobbanás okozta a balesetet. Délután 1 óra körül ismét a Telep városrészbe riasztották a tűzoltókat. Egy 35 éves férfit életveszélyes sérülésekkel szállítottak a sürgősségi osztályra. Négy tűzoltókocsi egy óra alatt fékezte meg a lángokat. A tűz oka egyelőre ismeretlen. (Vajdasági RTV)
tűz
Újvidék

Most

01:24

Enyhe földrengés Közép-Szerbiában

Szerdán este 20 óra 3 perckor a Richter-skála szerinti 3,2 fokozatú földrengést észlelt a Köztársasági Szeizmológiai Intézet Knić térségében, 20 km-re délnyugatra Kragujevactól.
19:11, Frissítve: 19:33

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.
18:21, Frissítve: 18:45

Január hatodikán rajtol Limából a Dakar rali

Kevesebb, mint másfél hónap, és kezdődik a Dakar rali. Saghmeister Gábor és csapattársai a francia Le Havre kikötőből útnak indították motorjaikat Limába, a 2018-as Dakar rali rajtjának helyszínére.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.