Ugrás a tartalomra
Bilincs
Pixabay

Letartóztatták a romlott húst árusítót

2017-11-10
12:31
Romlott hús árusításáért vették őrizetbe az 1987-es születésű B. Đ.-t Begaszentgyörgy környékén - áll a szerbiai belügyminisztérium közleményében.

A férfit azzal gyanúsítják, hogy október 29-e és november 6-a között a saját farmjáról mintegy 9 ezer szalmonellával fertőzött csirkét adott el Mitrovica és Zsablya környékére. A férfit őrizetbe vették, ügyét a nagybecskereki ügyészség vizsgálja.

romlott
csirke
hús
szalmonella
leratóztat

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.