Ugrás a tartalomra
rendőri akció
Tanjug/Belügyminisztérium/bg

Nemzetközi bűnszervezetet számolt fel a rendőrség

2017-11-09
22:49
2017-11-10
16:00
Forrás
021.rs, Blic
Erős csendőrségi és terrorelhárítási alakulatok több órás házkutatást végeztek egy újvidéki luxus villában csütörtökön délután.

A 021.rs hírportál beszámolója szerint tegnap este Újvidéken a Március 27-e tér és a Dušan cár utca sarkán lévő villájában állították elő Radoslav Cvijovićot és vejét, Slavko Pavlovot. A rendőrség további három lakásban és házban tartott házkutatást. A belügyminisztérium által közzétett fényképek és videók alapján a csehországi csoportot a nyílt utcán tartóztatták le. Az értesülések szerint a bűnszervezet tagjainál Csehországban és Szerbiában további százezer eurót találtak, valamint egy Mercedes, egy Audi és egy Porsche típusú autót is lefoglaltak, amelyek Pavlov tulajdonában vannak. Cvijovićot már korábban is letartóztatták, és a montenegrói dílermaffia tagjaként emlegették, de végül nem került börtönbe.

rendőri akció
újvidék
csendőr
rendőr
terror
kábítószer

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.