Ugrás a tartalomra
Aranđelovac
Szerbiai RTV

Osztálytársukat verték, felkerült a Facebookra

2017-11-08
16:46
2017-11-08
17:03
Forrás
Szerbiai RTV
Osztálytársukat ütlegelő aranđelovaci iskolásokat mutató videofelvétel került fel a Facebook közösségi oldalra.

A mobiltelefonnal készített felvételen az látszik, amint egy lányt osztálytársai fizikailag bántalmaznak. Megengedhetetlen az erőszak minden fajtája, különösen az iskolán belüli erőszak - kommentálta a Mileta Nikolić Technikai Középiskolában történteket Nebojša Stefanović. A szerb belügyminiszter hozzátette, a rendőrség és a szociális központ részletesen kivizsgálja az esetet és megteszi a szükséges lépéseket. Az iskola által kiadott információk szerint azonnal kapcsolatba léptek az érintett diákok szüleivel, osztályfőnökükkel, az igazgatóval, valamint a tanulók védelmére alakult szakcsoporttal. Az elkövetők ellen már megindult a fegyelmi eljárás - amelyet a helyi rendőrség és a szociális munkaközpont hajt végre.

Arandelovac
iskolán belüli erőszak

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.