Ugrás a tartalomra

Szabadkára tarthat a többszörös gyilkossággal gyanúsított Fehér Norbert

2017-04-21
15:11
Hazafelé tarthat Szabadkára a többszörös gyilkossággal gyanúsított Fehér Norbert az olasz hatóságok gyanúja szerint - jelenti a Vajdaság Ma
Hazafelé tarthat Szabadkára a többszörös gyilkossággal gyanúsított Fehér Norbert az olasz hatóságok gyanúja szerint - jelenti a Vajdaság Ma. A több személyazonosságot is használó Fehér Norbertet Olaszországban hosszú évek óta csak Igor, az Oroszként ismerték, de Ezékiel, a Szerb néven is fu­tott – írja a borsonline.hu. A férfi április 1-jén egy kocsmárost végzett ki a bevételéért, nyolc nappal később pedig egy mezőőrt, akinek társát súlyosan megsebesítette. Emellett még két további, 2015-ös gyilkossághoz is köze lehet. Az olasz hatóságok azt kérték a szerb rendőrségtől, hogy akit Fehér Norbert ismeretségi köréből lehet, azt figyeltessék. Ez érvényes a férfi két nővérére, egy fiútestvérére és édesanyjára is. Gyanítják ugyanis, hogy bármikor kapcsolatba léphet velük, sőt azt sem zárják ki, hogy hazafelé tart. A lap úgy tudja, a szerbiai hatóságok eleget tettek a kérésnek, figyelik a család mozgását és kapcsolatait. (VajdaságMA)
szabadka
gyilkosság
gyanúsított
Fehér Norbert

Most

19:38, Frissítve: 19:45

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.