Ugrás a tartalomra

Vallott a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja

2017-02-17
13:19
Részletes vallomást tett a budapesti Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi
Részletes vallomást tett a budapesti Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi. Az ügyvéd közölte: ügyfele saját elhatározásából döntött a vallomástétel mellett. A kihallgatásról azonban részletek jelenleg – a nyomozás érdekeire figyelemmel – nem közölhetők. Szeptember 24-én éjjel robbantottak Budapesten, a Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél. Két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen. Az elkövetéssel gyanúsított férfit október 19-én Keszthelyen fogták el. (hirado.hu)
robbantás
Teréz körút
gyanúsított
vallomás

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.