Ugrás a tartalomra
zongora
pixabay

Gazdag programot kínálnak Szabadkán a zongorajáték kedvelőinek

2017-11-13
13:21
2017-11-13
18:28
Forrás
Pannon RTV
Vasárnaptól péntekig tart majd a szabadkai nemzetközi zongorafesztivál, a Piano Fest.

Idén három helyszínen, hat napon keresztül élvezhetik a változatos zongorajátékokat a műfaj kedvelői. Vasárnaptól péntekig tart majd a szabadkai nemzetközi zongorafesztivál, a Piano Fest. Az eseménynek a Szabadkai Városháza díszterme, a Zeneiskola és a Kortárs Galéria ad otthont. A hangversenyek kezdési időpontja 18 és 20 óra. Minden koncert ingyenesen látogatható. A fesztivál részletes programja megtekinthető a szervező Electe Egyesület honlapján, a www.electe.org címen.     

Görög Noémi, művészeti igazgató, Electe Egyesület: „A műsor változatosságát tekintve idén talán az eddigi legszínesebb. Hallhatunk majd szólóesteket, négykezes zongorakoncerteket, kétzongorás hangversenyeket, valamint dal- és zongoraestet is. A fellépők fiatal művészek, de világhírű művészek és egyetemi tanárok is állnak majd a színpadon.”

Görög Noémi
művészeti igazgató
Electe Egyesület
szabadkai Városháza
Zeneiskola
Kortárs Galéria

Most

19:38, Frissítve: 19:45

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Népszerű

Autótolvajok, Zentai Magyar Kamaraszínház

Zentán bemutatták az Autótolvajokat

Vastapssal ünnepelte a nézőközönség Németh Ákos: Autótolvajok című darabját, amelyet tegnap mutatott be a Zentai Magyar Kamaraszínház társulata az újonnan felavatott kamarateremben.