Ugrás a tartalomra

Változások a 91,5 MHz-en

2017-07-18
00:49
2017-10-04
12:10
Szabadságra ment a Pannon Reggeli. A pezsdítő műsort nélkülöznünk kell egy darabig, de hamarosan visszatér. Más változások is lesznek a nyáron a 91,5 MHz-en.

A stúdióban ma Reggel nem repkedtek a poénok. Aggodalomra azonban semmi ok. Szeptemberben műsorvezetőink újult erővel ülnek mikrofon mögé, hogy egy kis jó hangulatot csempésszenek szürke mindennapjainkba.

Brasnyó Zoltán a Reggeli és a Rock Caffe egyik műsorvezetője, a Pannon Rádió főszerkesztő-helyettese, már lebarnulva tért vissza a gondolák és a karnevál városából, Velencéből. Tőle megtudtuk, hogy meddig is kell nélkülöznünk a jó hangulatú műsort. „Néhány műsor július 17-től szünetre megy. Az egyik ilyen a Pannon Reggeli, ugye a Pannon Rádió legnépszerűbb műsora. A másik pedig a Rock Caffe. Ez a rockzenei műsor, amit Sánta Zoli és jómagam vezetünk. Úgy gondoltuk, hogy a reggeles fiúknak és néhány műsorvezetőnek is kell a feltöltődés, kell a szünet. Ezért is döntöttünk úgy, hogy néhány műsort most egy picit pihentetünk. Ez az időszak arra is megfelelő, hogy megújuljanak. Nem teljes megújulásról beszélünk, hanem inkább ráncfelvarrásról.”

De mi a helyzet a hallgatók egyik kedvenc műsorvezetőjével, Zvekán Péterrel? Őt nyaralás közben telefonon csíptük el, ahonnan egy szelfivel is megajándékozott minket. „Itt vagyok a legismertebb makarskai strandon, amit úgy hívnak, hogy Buba beach. Szól a zene, ‘Livin’ La Vida Loca. Ülök az árnyékban, itt van a finom sör. Nagyon hiányoznak a hallgatók. Nemsokára megyek vissza, de a szeptembert meg kell várnom, míg újra mikrofon elé ülhetek. Akkor jön vissza a Reggeli. Addig is élvezkedünk. Feltöltjük magunkat energiával. Szedjük a rengeteg új történetet, és aztán szeptembertől ismét aktívan nyomjuk az ipart.”

Amíg a fiúk pihennek, addig a Pannon Presszó továbbra is színes műsorral várja a hallgatókat, már a reggel 8-as Híradó után. Hogy mivel készülnek, azt a mindig vidám Vágó Krisztától kérdeztük meg. „Az időtartama maradt ugyan olyan hosszú, mint amikor 10-től 16 óráig vezetjük a kolléganőkkel a műsort. A tartalommal kapcsolatosan maradt a horoszkóp, a lapszemle, illetve könnyed nyári témákkal készülünk a hallgatók számára.”

A rádió ebben az időszakban is naprakész, érdekes hírekkel, témákkal várja hallgatóit. Július 24-től Hangár című műsorunk is újra indul.

Pannon Rádió
változások
nyár
Pannon Reggeli

Most

19:38, Frissítve: 19:45

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Népszerű

Autótolvajok, Zentai Magyar Kamaraszínház

Zentán bemutatták az Autótolvajokat

Vastapssal ünnepelte a nézőközönség Németh Ákos: Autótolvajok című darabját, amelyet tegnap mutatott be a Zentai Magyar Kamaraszínház társulata az újonnan felavatott kamarateremben.