Ugrás a tartalomra

17 millió dinárral támogatja a civil szervezeteket a topolyai önkormányzat (videó)

2017-02-17
14:26
Több mint 100 civil szervezetet támogat a topolyai önkormányzat
Több mint 100 civil szervezetet támogat a topolyai önkormányzat. A község területén működő egyesületek és egyházak pályázhattak a működési költségeik és rendezvényeik megszervezésére, melyek a művelődés, a könyv-, monográfia- és lapkiadó tevékenység, a szociális- és gyermekvédelem, valamint a környezetvédelem területét érintik. A költségvetésből 17 millió dinárt választottak ki erre a célra. A támogató szerződéseket ma írta alá Kislinder Gábor polgármester az egyesületek képviselőivel. Kiemelte, fontos a társadalmi tevékenységet végző egyesületek támogatása.Kislinder Gábor, polgármester, Topolya: „Úgy gondolom, hogy a költségvetés módosítása kapcsán úgy, ahogy ígértük, amennyiben lesz elmozdulás a költségvetés nagyságában, akkor természetesen ezeket az összegeket is próbáljuk arányba helyezni és én úgy gondolom, hogy jó esély van rá. Ha a polgárok ilyen tisztességgel betartják az adókötelességüket, akkor azt gondolom, hogy lesz még esély arra, hogy szétosszuk a következő eszközöket, amit a következő költségvetés módosítása kapcsán elő fogunk látni, minden arra utal, hogy erről még lesz szó, természetesen ez a képviselő-testület döntésétől függ, és el lehet mondani, hogy ma 17 millió dinár környékén osztottunk szét.”Topolya
polgármester
Kislinder Gábor
civil szervezetek

Most

01:24

Enyhe földrengés Közép-Szerbiában

Szerdán este 20 óra 3 perckor a Richter-skála szerinti 3,2 fokozatú földrengést észlelt a Köztársasági Szeizmológiai Intézet Knić térségében, 20 km-re délnyugatra Kragujevactól.
19:11, Frissítve: 19:33

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.
18:21, Frissítve: 18:45

Január hatodikán rajtol Limából a Dakar rali

Kevesebb, mint másfél hónap, és kezdődik a Dakar rali. Saghmeister Gábor és csapattársai a francia Le Havre kikötőből útnak indították motorjaikat Limába, a 2018-as Dakar rali rajtjának helyszínére.

Népszerű

A termálfürdő helye

Új termálfürdő épül Topolyán

A közbeszerzési eljárás megtörtént, az engedélyeket kiadták, így minden készen áll ahhoz, hogy egy új termálfürdő épüljön Topolyán.
Horgosi Szüreti Napok

Szüreti Napok Horgoson

Kiállításmegnyitókkal kezdődtek a 28. Horgosi Szüreti Napok rendezvényei. A sportversenyekkel és gyermekprogramokkal tarkított eseményre külföldről is érkeztek vendégek.