Ugrás a tartalomra

Krnács Erikát és Lőrinc Tímeát fogadta ma Zenta polgármestere

2017-11-10
16:53
Forrás
Pannon RTV
Krnács Erika előadóművészt és Lőrinc Tímeát, a Zentai Magyar Kamaraszínház színészét fogadta ma Ceglédi Rudolf, Zenta polgármestere.

A fogadás apropója, hogy mindketten a közelmúltban érdemeltek ki rangos elismeréseket a szakmájukban. Krnács Erika még augusztusban Külhoni Magyarság díjjal térhetett haza Budapestről. Lőrinc Tímea október végén vehette át a Pataki-gyűrűt, amely a legrangosabb vajdasági színházi elismerés.

Krnács Erika
Lőrinc Tímea
zenta
Ceglédi Rudolf
polgármester
fogadás

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

A termálfürdő helye

Új termálfürdő épül Topolyán

A közbeszerzési eljárás megtörtént, az engedélyeket kiadták, így minden készen áll ahhoz, hogy egy új termálfürdő épüljön Topolyán.
Horgosi Szüreti Napok

Szüreti Napok Horgoson

Kiállításmegnyitókkal kezdődtek a 28. Horgosi Szüreti Napok rendezvényei. A sportversenyekkel és gyermekprogramokkal tarkított eseményre külföldről is érkeztek vendégek.