Ugrás a tartalomra
A focipálya
Pannon RTV / Dragosavac Viktor

Reflektorokkal szerelték fel a topolyai segédfocipályát

2017-11-10
20:48
2017-11-10
21:03
Forrás
Pannon RTV
Ennek köszönhetően együtt edzhetnek a különböző váltásokban iskolába járó diákok.

Fáradhatatlanul rúgják a bőrt a TSC utánpótlás nevelésének fiatal focistái a topolyai segéd labdarúgópályán megtartott edzésen. Összesen mintegy 180 gyermek és fiatal focista használja edzésre a pályát.Holló Nagy Erik, Topolya: „Nagyon szeretem a focit. Kemények az edzések, fárasztóak, egy héten négyszer van edzés.”

Nemrégiben reflektorokkal szerelték fel a pályát. Palágyi Szabolcs, elnök, TSC: „Gondjaink voltak az edzésekkel, mert együtt a csapatot nem tudtuk tartani, csakis este. A bajsai pályán kívül nem volt hol edzenünk, most kaptunk olyan lehetőséget, hogy esténként ezen a segédpályán nagyon sok fiatal tudjon edzeni. Szakmailag is nagyon fontos, hogy együtt edz a csapat.”

A fejlesztést Topolya önkormányzata, valamint a Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárság támogatta. Kislinder Gábor, polgármester, Topolya: „Lehet rekreatív szempontból is, gyermekek is tudják játszótérként használni. Nem mellékes, hogy a befektetésben nagy részét a megvilágítás jelentette, tehát a reflektorok felállítása tette ki. 500 ezer dinárt kaptunk a tartományból, a többit pedig önrészből fedeztük. Az össz befektetés értéke 2 millió 400 ezer dinár.”

Alkonyatkor és az esti órákban tizenhat nagy teljesítményű reflektor világítja meg a focipályát.

Reflektorok
topolya
segédfocipálya

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

A termálfürdő helye

Új termálfürdő épül Topolyán

A közbeszerzési eljárás megtörtént, az engedélyeket kiadták, így minden készen áll ahhoz, hogy egy új termálfürdő épüljön Topolyán.
Horgosi Szüreti Napok

Szüreti Napok Horgoson

Kiállításmegnyitókkal kezdődtek a 28. Horgosi Szüreti Napok rendezvényei. A sportversenyekkel és gyermekprogramokkal tarkított eseményre külföldről is érkeztek vendégek.