Ugrás a tartalomra
kapus véd

Gól nélküli döntetlent játszott a TSC

Gól nélküli döntetlent játszott hazai közönség előtt a topolyai TSC együttese a dunacsébi ČSK Pivara labdarúgó csapata ellen a szerb első liga szombati játéknapján.
Fotó Videó
pálinka

Három napig a pálinkáé a főszerep Topolyán

A pálinkafesztivált a Ciha vendéglő és a topolyai Turisztikai Iroda szervezte meg. A pálinkák értékelését csütörtökön tíz helyi és zentai pálinkabíráló végezte el.

Idegenben nyert a topolyai TSC

A szerbiai labdarúgó bajnokság másodosztályában a topolyai csapat az užicei Sloboda együttesét múlta felül 3-2-es arányban.

Janikovszky Éva-emlékkiállítás

Megnyitó: 2017. november 13-án, hétfőn, 11 órakor a topolyai Juhász Erzsébet Könyvtárban. Köszöntőt mond és a kiállítást megnyitja: Solymosy Lajos, a Solymosy Könyvesház vezetője, könyvkiadó.
Fotó Videó
néptánc

Néptáncmódszertani képzés Topolyán

A Kárpát-medencei óvodafejlesztési-program részeként valósul meg az oktatás, amely középpontjában a hagyományos magyar értékek, a korszerű pedagógia valamint elsősorban a gyerekek sajátos igénye áll.

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
A termálfürdő helye

Új termálfürdő épül Topolyán

A közbeszerzési eljárás megtörtént, az engedélyeket kiadták, így minden készen áll ahhoz, hogy egy új termálfürdő épüljön Topolyán.