Ugrás a tartalomra

Christian Kern osztrák kancellár ma Belgrádba érkezett

2017-02-16
19:19
Azért jöttem Szerbiába, mert ez egy stabil ország, ahol nagy lehetőségek vannak a gazdasági kapcsolatok javítására, a szerb kormány reformjainak köszönhetően is - mondta Christian Kern osztrák kancellár
Azért jöttem Szerbiába, mert ez egy stabil ország, ahol nagy lehetőségek vannak a gazdasági kapcsolatok javítására, a szerb kormány reformjainak köszönhetően is - mondta Christian Kern osztrák kancellár. Hozzátette, szeretné, ha tovább javulna a két ország kapcsolata és Szerbiának az osztrák duális képzés mintája mellett még több fejlesztést sikerülne végrehajtania. Ausztria már eddig is az egyik legnagyobb szerbiai befektetőnek számít. Eddig 2,3 milliárd euró érkezett az országba, és az 500 vállalkozás remekül helyt áll a szerbiai piacon a szakemberek szerint. (Szerbiai RTV)
szerbia
Ausztria
Christian Kern

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.