Ugrás a tartalomra

Christian Kern osztrák kancellár ma Belgrádba érkezett

2017.02.16
19:19
Azért jöttem Szerbiába, mert ez egy stabil ország, ahol nagy lehetőségek vannak a gazdasági kapcsolatok javítására, a szerb kormány reformjainak köszönhetően is - mondta Christian Kern osztrák kancellár
Azért jöttem Szerbiába, mert ez egy stabil ország, ahol nagy lehetőségek vannak a gazdasági kapcsolatok javítására, a szerb kormány reformjainak köszönhetően is - mondta Christian Kern osztrák kancellár. Hozzátette, szeretné, ha tovább javulna a két ország kapcsolata és Szerbiának az osztrák duális képzés mintája mellett még több fejlesztést sikerülne végrehajtania. Ausztria már eddig is az egyik legnagyobb szerbiai befektetőnek számít. Eddig 2,3 milliárd euró érkezett az országba, és az 500 vállalkozás remekül helyt áll a szerbiai piacon a szakemberek szerint. (Szerbiai RTV)
Szerbia
Ausztria

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.