Ugrás a tartalomra
Alekszandr Csepurin
Tanjug

Csepurin: Jobb, ha nem gyakorolnak nyomást Szerbiára

2017-07-17
21:55
2017-10-04
12:09
Szerbiának mindenekelőtt a saját érdekeivel kell foglalkoznia - jelentette ki Alekszandr Csepurin, Oroszország szerbiai nagykövete.

Alekszandr Csepurin, Oroszország szerbiai nagykövete ma kijelentette, hogy Szerbiának mindenekelőtt a saját érdekeivel kell foglalkoznia, és kiemelte: az lenne a legjobb, ha nem gyakorolnának nyomást Szerbiára a külpolitikáját illetően, és nem szólnának bele abba, hogy mi a legjobb a szerb népnek, írja Tanjug. Szerbiának van saját kormánya és saját elnöke, akit a szerb nép választott meg, az elnöknek pedig az a feladata, hogy védje Szerbia érdekeit. Több tényező is van a világban, és mindenkinek megvan a saját érdeke, de az ország vezetőinek a feladata, hogy védjék saját hazájuk és népük érdekeit – mondta Csepurin. (Vajma)

Csepurin
nyomás
kormány

Most

19:38, Frissítve: 19:45

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.