Ugrás a tartalomra

Hétfőig kiderül, lesz-e rendkívüli parlamenti választás

2017.02.23
18:53
A hétvégén, legkésőbb hétfőn hozzák meg arról a döntést, legyen-e Szerbiában rendkívüli parlamenti választás tavasszal, az elnökválasztással egyidőben vagy sem - ezt Aleksandar Vučić kormányfő nyilatkozta
A hétvégén, legkésőbb hétfőn hozzák meg arról a döntést, legyen-e Szerbiában rendkívüli parlamenti választás tavasszal, az elnökválasztással egyidőben vagy sem - ezt Aleksandar Vučić kormányfő nyilatkozta. A miniszterelnök úgy fogalmazott, tud róla, hogy néhány koalíciós partner szeretné az előrehozott voksolás megtartását, és közel áll ahhoz, hogy döntést hozzon, de ez hétfő előtt nem történik meg. Amennyiben kiírják a szavazást, az a negyedik előrehozott választás lenne az utóbbi öt évben Szerbiában. (Tanjug)
Aleksandar Vučić

Most

12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.