Ugrás a tartalomra

Magyar Mozgalom - Új alapszabály, program és Ügyvivő Testület

2017.03.20
18:23
A Magyar Mozgalom 2017 március 18-án, szombaton megtartott Közgyűlésén megszavazta programját, elfogadta új alapszabályát, és annak rendelkezései alapján megválasztotta az új Ügyvivő Testületet is
A Magyar Mozgalom 2017 március 18-án, szombaton megtartott Közgyűlésén megszavazta programját, elfogadta új alapszabályát, és annak rendelkezései alapján megválasztotta az új Ügyvivő Testületet is. A Magyar Mozgalom programja négy vezérelvet (4D: demográfia, demokrácia, decentralizáció, depolitizáció) határoz meg iránymutatóként, és 13 részfejezetben fogalmazza meg azokat a konkrét célkitűzéseket, amelyekért a szervezet tenni és küzdeni kíván az előtte álló időszakban. Az új alapszabály pontosan meghatározza a Mozgalom szervezeti és szerkezeti formáját, az egyes alapszervezetek megalakulásától kezdve a különböző testületek működésén keresztül a társelnöki rendszer meghatározásáig. Az új alapszabály értelmében az Ügyvivő Testület 31 tagú, ebből a Közgyűlés 29 tagot választott meg a helyszínen, a két fennmaradt helyre a későbbiekben választanak ügyvivőt. Az új dokumentumok, illetve az új összetételű Ügyvivő Testület teljes egészében megtekinthetőek a Magyar Mozgalom honlapján (www.magyarmozgalom.rs).
Magyar Mozgalom
közlemény

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.