Ugrás a tartalomra

Nikolić türelemre intett, egyelőre nem beszél az újrajelöltetéséről

2017-02-17
15:50
Tomislav Nikolić nem kívánt válaszolni az újságírók kérdéseire, türelemre intette őket
Tomislav Nikolić nem kívánt válaszolni az újságírók kérdéseire, türelemre intette őket. Az államfőt az osztrák kancellárral, Christian Kernnel való találkozása után a köztársasági elnöki funkcióra való újrajelöltetéséről faggatták volna az újságírók. Várjatok még egy kicsit! - ennyit mondott röviden. (Tanjug, kép: FoNet)
jelölt
Tomislav Nikolic
elnökválasztás

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.