Ugrás a tartalomra

Parović: Szerbiának és Oroszországnak segítenie kell egymást (videó)

2017-03-20
18:48
Szerbiának és Oroszországnak segítenie kell egymást - véli Miroslav Parović
Szerbiának és Oroszországnak segítenie kell egymást - véli Miroslav Parović. Szerbia egyes városaiban még megmaradtak az erős Oroszország magvai, Oroszország, amely újra megjelent és ismét teljes fényében pompázik - emelte ki a Nemzetközi Szabadelvű Mozgalom elnökjelöltje Belgrádban tett látogatása során, miközben egy orosz templomot is megtekintett. Miroslav Parović, államfőjelölt: „Tudnunk kell, hogy hogy volt régen és hogy így lesz a jövőben is. Hogy mi szerbek, mindig, minden lehetséges módon azt fogjuk nézni, hogy segítsünk Oroszországnak, és Oroszország minden lehetséges módon azt fogja nézni, hogy segítsen nekünk mint népnek, mint államnak.” (fotó: FoNet)szerbia
államfőválasztás 2017
Miroslav Parovic

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.