Ugrás a tartalomra

Putyin és Trump szót váltottak Vietnámban

2017.11.10
18:22
2024.03.19
08:32
Forrás
hirado.hu
Röviden beszélt egymással Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés szervezetének csúcstalálkozóján.

A két államfő a protokollfotózás alkalmából tudott néhány szót váltani, miután a csoportkép-beállításon Trump Putyin jobbján foglalt helyet, majd a szertartás végén, mielőtt a APEC-vezetők átvonultak egy közös fogadásra, megérintette az orosz vezető vállát. Az a hír, hogy a két világhatalom felhasználja a találkozót a kétoldalú párbeszédre azután röppent fel, hogy a médiában megjelent, a Kreml szeretne asztalhoz ülni Trumppal, azonban a Fehér Ház illetékesei később közölték: hivatalos találkozó nem szerepel napirenden.

Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés
csúcstalálkozó
Vlagyimir Putyin
Donald Trump

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.