Ugrás a tartalomra

Szövetkezetekkel a falvak fejlesztéséért

2017-02-17
18:30
500 szövetkezetet nyitunk 500 faluban - jelentette ki Milan Krkobabić, Szerbia regionális fejlesztésekkel megbízott tárca nélküli minisztere
500 szövetkezetet nyitunk 500 faluban - jelentette ki Milan Krkobabić, Szerbia regionális fejlesztésekkel megbízott tárca nélküli minisztere. Krkobabić egy Knjaževac melletti kis faluban tett látogatása alkalmával elmondta, hogy a falvak fejlesztésére kiemelt figyelmet fordít a szerb kormány. Ez alatt a szövetkezetekbe való tömörülést támogatását kell érteni - tette hozzá. A tervek szerint mindezt úgy valósítják meg, hogy 50.000 eurót hagynak jóvá egy-egy mezőgazdasággal vagy állattenyésztéssel foglalkozó szövetkezetnek. (Tanjug)
Milan Krkobabić
szövetkezetek
falufejlesztés

Most

01:24

Enyhe földrengés Közép-Szerbiában

Szerdán este 20 óra 3 perckor a Richter-skála szerinti 3,2 fokozatú földrengést észlelt a Köztársasági Szeizmológiai Intézet Knić térségében, 20 km-re délnyugatra Kragujevactól.
19:11, Frissítve: 19:33

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.
18:21, Frissítve: 18:45

Január hatodikán rajtol Limából a Dakar rali

Kevesebb, mint másfél hónap, és kezdődik a Dakar rali. Saghmeister Gábor és csapattársai a francia Le Havre kikötőből útnak indították motorjaikat Limába, a 2018-as Dakar rali rajtjának helyszínére.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő