Ugrás a tartalomra

Újraválasztották Orbán Viktort a Fidesz elnökének

2017.11.12
16:26
2024.03.19
08:51
Forrás
MTI
Orbán Viktort újraválasztották a Fidesz elnökének vasárnap a párt XXVII. tisztújító kongresszusán, Budapesten.

Alelnökké választották Novák Katalint, Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort és Németh Szilárdot. Orbán Viktort egyhangúlag, 1358 szavazattal választották újra pártelnöknek. A Fidesz már ma is készen áll a választásokra - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke a tisztújító kongresszuson. Hangsúlyozta ugyanakkor: a Fidesz éppen attól Fidesz, hogy sohasem elégszik meg a választások megnyerésével. A Fidesz élére újabb két évre újraválasztott Orbán Viktor három feladatot jelölt meg.

Orbán Viktor, miniszterelnök, Magyarország: „Megerősíteni mindazt, amit Magyarország verejtékes munkával elért az elmúlt hét évben. Elmélyíteni politikánk szellemi és lelki alapjait, és megvédeni Magyarország jövőjét, mert végre valahára összeszedtük magunkat, végre ismét van jövőnk, tehát végre van mit megvédenünk.”

Orbán Viktor
Fidesz
elnök
kongresszus

Most

Népszerű

Új szak a magyarkanizsai Iskolaközpontban

Új szakkal és több férőhellyel várja a diákokat a következő iskolaévben a magyarkanizsai Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont. A középiskolában a 2024/2025-ös tanévben már a virágkertészeti szakot is választhatják a fiatalok.