Ugrás a tartalomra

Vissza nem térítendő támogatásokat nyújt a tartomány a vajdasági önkormányzatoknak

2017.10.05
19:30
2024.03.19
08:51
Forrás
Pannon RTV
Prioritást élveznek az infrastrukturális és gazdasági fejlesztések.

Több mint egymilliárd dinár értékben nyújtottak át vissza nem térítendő támogatásokról szóló szerződéseket ma Újvidéken a tartományi kormány, a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság és az önkormányzatok képviselői. Mintegy húsz projektről van szó, amelyek infrastrukturális és gazdasági fejlesztésekre vonatkoznak.     

Igor Mirović, tartományi kormányelnök: „A mi legújabb stratégiánk, hogy már január első napjaiban egy nagy pályázatot írunk ki, hogy időt nyerjünk és az építési időszakban, márciusban és áprilisban elkezdődjenek a munkálatok. Önökön áll a prioritások meghatározása, de az összes prioritás mindenekelőtt a gazdasági fejlesztéshez köthető.”

tartományi kormány
támogatás
Igor Mirović
önkormányzatok
Vajdaság

Most

10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.