Ugrás a tartalomra

Vučić a haladók elnökjelöltje - a párt főbizottsága egyhangúlag támogatta (videó)

2017.02.17
19:00
Hivatalosan is Aleksandar Vučić a Szerb Haladó Párt elnökjelöltje a közelgő köztársasági elnökválasztáson - a döntést a párt főbizottsága egyhangúlag erősítette meg mai ülésén, miután a párt elnöksége kedden döntött arról, hogy a jelenlegi kormányfőt jelölné a posztra
Hivatalosan is Aleksandar Vučić a Szerb Haladó Párt elnökjelöltje a közelgő köztársasági elnökválasztáson - a döntést a párt főbizottsága egyhangúlag erősítette meg mai ülésén, miután a párt elnöksége kedden döntött arról, hogy a jelenlegi kormányfőt jelölné a posztra. A Szerb Haladó Párt főbizottsági ülése előtt a meghívottak transzparenseken biztosították támogatásukról Aleksandar Vučić pártelnököt. Belgrádban egyébként a Száva Központ előtt, ahol az ülés is zajlott, több ezren gyűltek össze, hogy kifejezzék szimpátiájukat Vučić mellett. A párt főbizottsága 400 tagból áll, közöttük megtalálhatók a párt legfőbb vezetésének tagjai, valamint a községi és városi alapszervezetek vezetői is. Az ő döntésük erősítette meg az elnökség keddi döntését, miszerint a jelenlegi kormányfőt jelölik a köztársasági elnöki tisztségre. tan vucic elnokjelolt fobizottsag 1 Aleksandar Vučić csak később érkezett az ülésre, miután már a főbizottság tagjai megtartották a vitát az elnökjelöltség kapcsán. A döntés után felszólalt az ülésen. A Szerb Haladó Párt elnöke megköszönte a főbizottságnak a támogatást. Azt mondta, büszkeséggel tölti el mindaz, amit az elmúlt 4-5 évben sikerült elérniük. Azt, hogy egy csőd szélén álló országot, egy olyan országot, amelynek nem volt jövőképe sikerült visszafordítani a nem megfelelő útról. Többször is elmondta, hogy büszke párttársaira. Szerinte a Szerb Haladó Párt az egyetlen olyan párt, amely nem a populizmus és az egyszerű intézkedések miatt kapott szavazatokat, hanem azért nyertesek, mert a legnehezebb feladatokon dolgoztak. Aleksandar Vučić, államfőjelölt, Szerb Haladó Párt: „Büszke vagyok önökre, mert az elmúlt időszakban különbséget tettek közöttünk és közöttük. Közöttünk, akiknek Szerbia mindennél fontosabb, és közöttük, akik számára a saját zsebük a fontos, minden más mellett a saját zsebeik a fontosak számukra.”



Aleksandar Vučić hosszasan sorolta az általa vezetett szerb kormány eddigi gazdasági sikereit. „Kár lett volna a minisztereinknek és kár lett volna nekünk is, ha nem lettek volna önök. Ha nem lett volna az önök támogatása. Ha nem támogattak volna minket a lehető legnehezebb időszakokban. Ha önök nem álltak volna mögöttünk. Mindig azt mondták, hogy türelmesek vagyunk, mert tudjuk, hogy ez az ország mennyire meg lett semmisítve és el lett pusztítva, és végül vannak embereink, akik őszintén megmondják, hogy mi a probléma, ha hibáznak, ha elesnek, újra felállnak, folytatják a harcot, harcolnak az országukért, és végül győznek.” Egyébként a főbizottság ülése előtt a párt mind a 185 helyi szervezete támogatta a Szerb Haladó Párt elnökségének keddi döntését, amely szerint az elnökjelöltnek Aleksandar Vučićnak kell lennie.
elnökjelölt
Aleksandar Vučić
elnökválasztás
haladók
főbizottság

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.