Ugrás a tartalomra

Vučić: Szerbia katonailag semleges marad!

2017.11.13
12:57
2024.03.19
08:51
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia együttműködik, de nem tagosodik.

Szerbia nem lesz semmilyen katonai szövetség tagja, továbbra is a katonai függetlenség politikáját folytatja - mondta Aleksandar Vučić miután tárgyalóasztalhoz ült Cesare Marinellivel, a NATO Katonai Irodájának vezetőjével. Szerbia egy szuverén, független ország, attól azonban nem zárkózik el, hogy együttműködjön különböző szervezetekkel, így a NATO-val is, annak érdekében, hogy megőrizzék a világ békéjét és stabilitását - hangsúlyozta a szerb államfő. Vučić és Marinelli a tárgyalás során konkrét tevékenységeket és lehetőségeket vitattak meg, amelyek hozzájárulhatnak Szerbia és a NATO közötti jobb viszony kialakításához, valamint a különböző területeken folytatott együttműködés további konkretizálásához.

Aleksandar Vučić
Szerbia
katonaság
semleges
fúggetlen

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű