Ugrás a tartalomra

A belga Georges Leekens lesz a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya

2017.10.30
17:18
2017.10.30
17:36
Forrás
MTI
A 68 éves szakember - az mlsz.hu alapján - játékosként ötször nyert belga bajnoki címet, volt belga kupagyőztes, tagja volt hazája válogatottjának.

Edzőként Belgiumban klubcsapataival nyert bajnokságot és kupát is. Kétszer volt a belga válogatott szövetségi kapitánya. Legutóbb az algériai válogatottat irányította. Ahogy azt már korábban bejelentették, a következő két barátságos mérkőzésen, a Luxemburg elleni idegenbelin, valamint a Costa Rica elleni hazain ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja majd a magyar nemzeti csapatot, Leekens ez után veszi át az irányítást.

Magyar labdarúgó válogatott
szövetségi kapitány

Most

14:59

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit, valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.
14:32, Frissítve: 14:41

Sportnap Zentán

A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tartottak. A gyerekek a többi között kispályás fociban, röplabdában, kosárlabdában, futásban és sakkban mérhették össze tudásukat.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.