Ugrás a tartalomra

Euroliga: Vereséget szenvedett a Crvena zvezda kosárlabda csapata

2017.11.03
08:09
2024.03.19
08:32
Az Euroliga 5. fordulójában elszenvedte első vereségét hazai pályán a Crvena zvezda kosárlabda csapata.

A belgrádi piros-fehérek tegnap este, mindössze 6 ezer néző előtt 75-69 arányban kikaptak a német Bamberg csapatától. A Crvena zvezda korábbi játékosát, Luka Mitrovićot soraiban tudó német csapat az első negyedben 12 pontos előnyre tett szert, amit a hazaiak nem tudtak ledolgozni a mérkőzés végéig. A belgrádiak legeredményesebb játékosa a 22 pontos Taylor Rochestie (Rocseszti) volt, míg a Bambergból Augustin Rubit 15 pontig jutott, Luka Mitrović pedig 7 pontot ért el. Öt forduló után a Crvena zvezda két győzelemmel és három vereséggel a 11. helyen áll. A következő fordulóban Dušan Alimpijević együttese a spanyol Malagához látogat, míg a Bamberg a török Fenerbahcét látja vendégül.

Euroliga
Crvena zvezda
kosárlabda

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.