Ugrás a tartalomra

Európa-liga: Videoton-Partizan 0:4

2017.08.24
23:20
2024.03.19
08:36
Négy gólos győzelmet aratott a Partizan csütörtök este a Videoton otthonában. Így a belgrádi együttesnek a vártnál simábban sikerül bejutnia az UEFA Európa-liga csoportkörébe.

A két csapat egy héttel korábbi mérkőzése a szerb fővárosban gól nélküli döntetlennel zárult. Így a Videoton bizakodva várhatta a hazai visszavágót, azonban a Partizan magabiztosan kezdett Felcsúton és már a hatodik percben megszerezte a vezetést egy kiválóan kivitelezett kontra után. A fekete fehérek az első játékrészben még két gólt szereztek.

A szünet után a vezetőbíró kiállította Juhász Rolandot, így a Videotonnak emberhátrányban kellett volna fordítania. A Partizan kihasználta emberelőnyét és több kihagyott helyzet után Đurđević 86. percben szerzett találatával beállította a 4:0-ás végeredményt.

Partizan
Videoton
Európa-liga

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.