Ugrás a tartalomra

Győzelemmel zárta a szezont a magyar labdarúgó válogatott

2017.11.15
07:38
2017.11.15
07:50
Forrás
MTI
A budapesti Groupama arénában Magyarország 1-0 arányban legyőzte a világbajnoki résztvevő Costa Rica csapatát. A meccs egyetlen gólját a zentai Nemanja Nikolić szerezte a mérkőzés 35. percében.

Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány együttese a 36. percben szerezte a találkozó egyetlen gólját Nikolics Nemanja, az MLS gólkirálya révén. A szakvezető egy-egy győzelemmel és vereséggel zárta a kapitányi időszakát.
 
A magyarok három mérkőzést nyertek meg és hatot vesztettek el a 2017-es évben, és nem jutottak ki a jövő nyári, oroszországi világbajnokságra.
 
A következő találkozón már a belga Georges Leekens irányítja majd a nemzeti együttest.

Magyarország-Costa Rica 1-0 (1-0)

Magyarország:
Dibusz Dénes - Bese Barnabás, Vinícius Paulo (Korcsmár Zsolt, 10.), Kádár Tamás, Szabó János - Varga József, Nagy Dániel (Németh Krisztián, 76.), Pátkai Máté (Nagy Ádám, 11.) - Priskin Tamás (Böde Dániel, 59.), Nikolics Nemanja (Márkvárt Dávid, 80.), Ugrai Roland (Stieber Zoltán, 90.)

 Costa Rica:
Leonel Moreira - Óscar Duarte (Francisco Calvo, 51.), Giancarlo González, Kenner Gutiérrez - Cristian Gamboa (Bryan Oviedo, 60.), Celso Borges, Osvaldo Rodríguez (Marco Urena, 87.), Rónald Matarrita - Daniel Colindres (Christian Bolanos, 76.), Johan Venegas (Ulises Segura, 67.), Rodney Wallace (José Ortiz, 61.)

 

labdarúgás
Costa Rica
barátságos mérkőzés

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.