Ugrás a tartalomra

Igazi rangadó lesz a hétvégén Topolyán

2017.11.02
15:53
2017.11.02
17:42
Forrás
Pannon RTV
A TSC a szerb első liga egyik legjobbját fogadja, így minden adott lesz egy kiváló mérkőzéshez - erről sajtótájékoztatón számoltak be ma délben a topolyai klub illetékesei.

A vasárnapi vendégcsapat, a gornji milanováci Metalac jelenleg a szerb első liga második helyén áll. A topolyai játékosok reménykednek a győzelemben, hiszen mindnyájan egészségesek és a csapat hangulata is kiváló.

Nebojša Skopljak, védő, TSC, Topolya: „Hiszem azt, hogy ha jó játékot mutatunk, hogy az idő is szép lesz, a közönség is jönni fog. Ha jól játszunk, az eredmény sem marad majd el.”

A TSC-re azonban egy nagyon nehéz mérkőzés vár, hiszen az ellenfél a tabella egyik legjobbja. Ezzel a topolyaiak is tisztában vannak.

Petar Kurćubić, vezetőedző, TSC, Topolya: „Azt gondolom, hogy a vendégek csapata a legjobb ezen a szinten. A csapat 17 nagyon minőségi játékossal, nagyon tapasztalt játékossal rendelkezik, akik játszottak már a Szuper Ligában is.”

A TSC jelenleg a szerb első liga hatodik helyén áll. Egy győzelemmel a 20. pontjukat is begyűjthetik, amivel felzárkózhatnának az élmezőnyhöz. A mérkőzés vasárnap 13 óra 30 perckor kezdődik Topolyán, a belépő ingyenes, azonban aki kiváltja a 150 dináros jegyet az ismét ajándékot kap.

TSC
Topolya
labdarúgás

Most

21:33, Frissítve: 07:18

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.