Ugrás a tartalomra

Magabiztos, 2-0-ás győzelmet aratott a szerb férfi labdarúgó-válogatott Kínában

2017.11.10
12:15
2024.03.19
08:37
A távol-keleti népköztársaság válogatottja nagyjából 20 percig volt játékban a sasok ellen, Ljaljić találatával már a mérkőzés első harmadában vezetést szereztek a vendégek.

A játék során látni lehetett a meccs tétnélküliségét. Mindkét csapat szakvezetője több taktikát és felállást is kipróbált. A szerb válogatottra idén még egy mérkőzés vár a 2018-as oroszországi VB előtt, az ellenfél Dél-Korea legjobb 11 futballistája lesz. Ők szintén biztos résztvevői a jövő évi világbajnokságnak.

Előzmény:

Délután fél egytől felkészülési mérkőzésen méri össze tudását a szerb és a kínai férfi labdarúgó-válogatott. A sasok ideiglenes szakvezetője a távozott Slavoljub Muslin segédje, Mladen Krstajić lesz. Szerbia már biztos résztvevője a 2018-as oroszországi világbajnokságnak. Ugyanez Kínáról nem mondható el, hiszen az ázsiai selejtezők A csoportjának ötödik helyén végeztek, így biztosan lemaradnak a világfutball jövő évi ünnepéről.

szerb
kínai
labdarúgó
válogatott

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.