Ugrás a tartalomra

Magyar aranyérem az ifjúsági darts Európa-bajnokságon

2016.07.18
09:01
Aranyérmes lett a Czipó Vivien, Neumajer Kitti páros a budapesti ifjúsági darts Európa-bajnokságon
Aranyérmes lett a Czipó Vivien, Neumajer Kitti páros a budapesti ifjúsági darts Európa-bajnokságon. A magyar lányok a negyeddöntőben 3:1-re győzték le a Kristiansen/Sonnichsen dán párost. Az elődöntőben pedig a németek Schuler/Nelz kettősétől bizonyultak jobbnak. A döntőben Czipó és Neumajer az angol Ashton és Greaves párosával mérkőzött. A magyar lányoknak egy végsőkig kiélezett mérkőzésen 4:3-ra sikerült legyőzniük ellenfelüket. A magyar páros ezzel megvédte címét, ugyanis a tavalyi kontinensviadalon is győzött. A 18 éven aluliak számára kiírt versenyen 17 ország 92 versenyzője vett részt.  
Európa-bajnokság
darts
Czipó Vivien
Neumajer Kitti

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.