Ugrás a tartalomra
Nemzeti Vágta, Budapest

Megkezdődtek a hétvégi Nemzeti Vágta előkészületei

2017-09-13
21:02
2017-10-04
12:36
A rendezvényt szeptember 16-án és 17-én tartják a budapesti Hősök Terén. Ez lesz a 10. vágta, amely a legnagyobb hatású magyar lovas eseménnyé nőtte ki magát.

Idén a korábbi évekkel ellentétben nem történelmi személyiség előtt tiszteleg a verseny, hanem a zenét és táncot ötvöző verbunkos műfajának állít emléket.

A korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is lesz kishuszár vágta, fogatvágta, nemzetközi vágta és jótékonysági sztárfutam is. A Nemzeti Vágtán idén is lesz vajdasági résztvevő. Nagy Arnold Temerint, Davidovity Deján Óbecsét, Kubik Patrik Topolyát képviseli majd.

díszfelvonulás
Budapest
Nemzeti Vágta

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű