Ugrás a tartalomra

Megkezdődtek a hétvégi Nemzeti Vágta előkészületei

2017.09.13
21:02
2024.03.19
08:36
A rendezvényt szeptember 16-án és 17-én tartják a budapesti Hősök Terén. Ez lesz a 10. vágta, amely a legnagyobb hatású magyar lovas eseménnyé nőtte ki magát.

Idén a korábbi évekkel ellentétben nem történelmi személyiség előtt tiszteleg a verseny, hanem a zenét és táncot ötvöző verbunkos műfajának állít emléket.

A korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is lesz kishuszár vágta, fogatvágta, nemzetközi vágta és jótékonysági sztárfutam is. A Nemzeti Vágtán idén is lesz vajdasági résztvevő. Nagy Arnold Temerint, Davidovity Deján Óbecsét, Kubik Patrik Topolyát képviseli majd.

Budapest
Nemzeti Vágta

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.