Ugrás a tartalomra

Mindkét szerbiai csapat jól szerepelt az Európa Liga csoportkörének tegnap esti fordulójában

2017.11.02
21:24
2017.11.03
08:05
Forrás
Pannon RTV
A Crvena Zvezda idegenben 0-0-ás döntetlent ért el az angol Arsenal ellen, míg a Partizan 2-0-ra verte Belgrádban a Skenderbeu együttesét.

A UEFA Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában a Crvena Zvezda 0:0-ás döntetlent játszott az Arsenalal. Az Emirates stadionban telt ház előtt léptek pályára a csapatok. Az angol együttes a mérkőzés kezdetétől irányította a játékot, de a Zvezda fegyelmezetten védekezett. A második félidőben a londoniak rákapcsoltak és több helyzetet is kidolgoztak. A Crvena Zvezda főleg gyors kontratámadások után tudott helyzeteket kialakítani, de egyik esélyt sem sikerült gólra váltaniuk. Az Európa-liga H csoportját négy forduló után az Arsenal vezeti. A Crvena Zvezda 5 ponttal a második helyen áll. A BATE Boriszov együttese a harmadik, egy ponttal lemaradva a belgrádi csapat mögött, míg a Köln együttese a negyedik 3 ponttal. Az Arsenal biztos továbbjutó a csoportból, azonban a második helyért kemény csatát vív majd a másik három csapat. A következő fordulóban, november 23-án a Crvena Zvezda Fehéroroszországban a BATE együttesével mérkőzik.

Az UEFA Európa-liga negyedik fordulójában a Partizan az albán Skënderbeu csapatát látta vendégül. A belgrádi együttes magabiztos 2:0-ás győzelmet aratott és ezzel a három ponttal a továbbjutást jelentő második helyen áll a csoportjában. A fekete-fehérek a mérkőzés kezdetétől fegyelmezetten játszottak. A vezetést azonban csak a 39. percben sikerült megszerezniük Zoran Tošić szabadrúgásával. A Partizan második találatára a 66. percig kellett várniuk a szurkolóknak. Ekkor az albán csapat kapusa nagyot hibázott, eladta a labdát, amelyet Tawamba az üres kapuba gurított. A belgrádi együttes ezzel a győzelemmel fellépet a B csoport második helyére. A csoportot négy forduló után a Dinamo Kijev vezeti 10 ponttal, őt követi a Partizán öt ponttal. A harmadik helyen álló Young Boys együttese eddig három pontot szerzett, míg a sereghajtó Skënderbeunak két pontja van. A Partizan a következő fordulóban november 23-án a Young Boyst látja vendégül. Amennyiben a fekete-fehéreknek sikerül megnyerniük azt a mérkőzést, akkor biztosan továbbjutnak a csoportkörből.

UEFA Európa Liga
Partizan
labdarúgás
Crvena zvezda

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.