Ugrás a tartalomra

Női foci: Spartacus - Napredak 14:0

2017.10.13
17:03
2017.10.14
08:35
Forrás
Pannon RTV
Igazi mészárlást rendezett a Spartacus női labdarúgó csapata a Szuperliga hetedik fordulójában. A szabadkai lányok 14 gólt lőttek a kruseváci Napredáknak.

Az újabb három pont megszerzésének reményében lépett pályára péntek délután a szabadkai Sparatcus a kruseváci Napredak ellen. A vezető gólra nem is kellett sokáig várni, ugyanis a hetes számmal játszó Nascimento egy lecsorgó labdából már az ötödik percben megszerezte a vezetést. Ezt követően ritkán tapasztalható gólesőt láthatott a szabadkai közönség, ugyanis 20 perc után már 4:0-át mutatott az eredményjelző. Itt azonban koránt sem volt vége a piros mezes kruseváciak szenvedésének, ugyanis a Sparatcus félidőig tovább négy gólt pakolt a kapujukba. A játék képe a fordulást követően sem változott. Sorra jöttek a szabadkai helyzetek, ezekből pedig a találatok. A gólgyártás végül 14:0-ás állásnál fejeződött be.

Ivan Mitić, vezetőedző, Napredak: „Kevesebb gólt is kaphattunk volna. Nem játszottunk jól. Csődöt mondott a csapat, ugyanis öt olyan játékosunk is volt, akik most először játszottak a Szuperligában.”

 

A győztes csapatban a magyarkanizsai Vajda Orsolya is pályára lépett, aki szerint még ettől is több gólt rúghattak volna ellenfelüknek. „Ritkán jutunk odáig, hogy ennyi gólt tudjunk szerezni, habár lehetett volna sokkal több is az eredmény. Igazából nagyon sajnálom, hogy a Napredak csapata így legyengült, hiszen az előző években ők voltak a legnagyobb ellenfelünk.”

A szabadkaiak mestere elégedett volt a mutatott játékkal.
Boris Arsić, vezetőedző, Spartacus: „Úgy gondolom, hogy a lányok főként az első félidőben játszottak jól. Ezt követően más lányoknak is játéklehetőséget adtunk. A mérkőzés végéig tartottuk a ritmust és fölényes győzelmet arattunk.”

Hét fordulót követően a szabadkai Spartacus 44 rúgott és egyetlen kapott gól nélküli mutatóval, 21 pontot gyűjtve magabiztosan vezeti a bajnokságot, a kruseváci Napredak pedig 3 ponttal továbbra is az alsó házban tanyázik.

 

női foci
Spartacus
Napredak
Szabadka

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.