Ugrás a tartalomra

A Spartacus győzött, a Borac labdarúgói tiltakoztak

2017.11.20
11:33
2024.03.19
08:37
Forrás
Szerbiai RTV
Nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi a szabadkai városi stadionba vasárnap este kilátogató nézők. A Borac játékosai a szerintük jogtalan büntetések miatt leültek a földre.

A szerb labdarúgó Szuperliga 17. fordulójában lejátszott találkozón a Borac a 27. percben megszerezte a vezetést, azonban a Spartacus 43. percben büntetőből egyenlített. A vendégek a tizenegyes megítélése után heves reklamálásba kezdtek, ezért két játékosukat kiállította a játékvezető. A Borac játékosai a szerintük jogtalan büntető és a két piros lap miatt a második félidő kezdetén leültek a földre és csak tíz perc után álltak fel, ekkor folytatódott az összecsapás. A második játékrész elkezdése után a Borac játékosai minden alkalmat megragadtak, hogy minél előbb az oldalvonalon túlra rúgják a labdát. A vendégek kapusa többször is a lelátón túlra rúgta a játékszert. A találkozót a Spartacus 3–1-re nyerte meg.

Szabadka
labdarúgó
Spartacus
Borac

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.