Ugrás a tartalomra

75-ről 80-ra emelhetik a személyi hitelek felső korhatárát Szerbiában

2017-03-20
21:17
A szerbiai bankok a közeljövőben 75-ről 80 évre emelhetik a személyi hitelek felső korhatárát
A szerbiai bankok a közeljövőben 75-ről 80 évre emelhetik a személyi hitelek felső korhatárát. Az országban ez a szabályzás pénzintézetenként eltérő. Általában 70 és 75 év az a maximális életkorhatár, melyet meghatároznak a bankok a személyi hitel felvétele során. Ez azt jelenti, hogy a kölcsön adósa nem lehet 70 vagy 75 évnél idősebb a hitel lejáratakor. A szerbiai bankárok azt állítják, hogy náluk sok esetben nincs is felső korhatár, hanem azt a biztosító társaságok határozzák meg, amelyeknek erre szigorú szabályaik vannak. A Blic értesülései szerint a legnagyobb szerbiai pénzintézetek tárgyalásokat folytatnak a biztosító társaságokkal, hogy a személyi hitelek esetében a maximális korhatárt tolják ki 80 évre. (Blic)
szerbia
hitel
korhatár

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű