Ugrás a tartalomra

Felmelegszik az idő

2017-04-21
15:40
A hirtelen jött téli időjárás után a hétvégén egy kicsit ismét fellélegezhetünk, az előrejelzések szerint ugyanis a hőmérséklet szombaton napközben akár a 16 fokot is elérheti
A hirtelen jött téli időjárás után a hétvégén egy kicsit ismét fellélegezhetünk, az előrejelzések szerint ugyanis a hőmérséklet szombaton napközben akár a 16 fokot is elérheti. Csapadékmentes, napos időre számíthatunk majd. Vasárnap azonban ismét visszaesik majd a hőmérséklet néhány fokot mondanak és esőzések is előfordulhatnak. Az igazi felmelegedés csak fokozatosan, a jövő hét elejétől várható - vélik a meteorológusok.
nap
idő
felmelegszik

Most

01:24

Enyhe földrengés Közép-Szerbiában

Szerdán este 20 óra 3 perckor a Richter-skála szerinti 3,2 fokozatú földrengést észlelt a Köztársasági Szeizmológiai Intézet Knić térségében, 20 km-re délnyugatra Kragujevactól.
19:11, Frissítve: 19:33

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.
18:21, Frissítve: 18:45

Január hatodikán rajtol Limából a Dakar rali

Kevesebb, mint másfél hónap, és kezdődik a Dakar rali. Saghmeister Gábor és csapattársai a francia Le Havre kikötőből útnak indították motorjaikat Limába, a 2018-as Dakar rali rajtjának helyszínére.

Népszerű