Ugrás a tartalomra

Incidens az Air Serbia Belgrád-London járatán

2017-03-20
17:41
Négy embert letartóztattak miután földet ért a Heathrow reptéren az Air Serbia Belgrád-London járata
Négy embert letartóztattak miután földet ért a Heathrow reptéren az Air Serbia Belgrád-London járata. A feltételezhetően pakisztáni származású brit állampolgárokat az utasok zaklatása és veszélyeztetés miatt vették őrizetbe. A repülőgép személyzete és az utasok először a cigarettafüstre figyeltek fel. A három fiatal férfi és a velük utazó nő azonban többszöri figyelmeztetés után is dohányoztak a repülőben. A két órás út teljesen feszült volt, állítják az utasok, mivel a négy fiatal nem tudta türtőztetni magát. A többi utast rasszizmussal is megvádolták a reakciójuk miatt. Miután a repülő szerencsésen földet ért, a négy rendbontót letartóztatta a rendőrség. (RTS)
incidens
Belgrád-London járat
Air Serbia

Most

01:24

Enyhe földrengés Közép-Szerbiában

Szerdán este 20 óra 3 perckor a Richter-skála szerinti 3,2 fokozatú földrengést észlelt a Köztársasági Szeizmológiai Intézet Knić térségében, 20 km-re délnyugatra Kragujevactól.
19:11, Frissítve: 19:33

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.
18:21, Frissítve: 18:45

Január hatodikán rajtol Limából a Dakar rali

Kevesebb, mint másfél hónap, és kezdődik a Dakar rali. Saghmeister Gábor és csapattársai a francia Le Havre kikötőből útnak indították motorjaikat Limába, a 2018-as Dakar rali rajtjának helyszínére.

Népszerű