Ugrás a tartalomra

Obnavlja se pijačni parking u Bačkoj Topoli

2017-04-21
18:15
Započela je rekonstrukcija parkinga kod pijace u Bačkoj Topoli
Započela je rekonstrukcija parkinga kod pijace u Bačkoj Topoli. Radovi će se izvesti u dve faze, prvo će biti betonirana jedna, pa zatim druga polovina parkinga, kako se ne bi izazvale velike komplikacije tokom istaknutih pijačnih dana, utorkom i subotom. Biće potrebno oko meseca dana da se radovi izvrše, a investicija je vredna 16 miliona dinara, finansijer je opština Bačka Topola. Gradonačelnik Gabor Kišlinder objašnjava da će radovi teći u dve faze, naime kada se završi jedan deo, uslediće pauza. Kada zatim bude moguće parkirati na obnovljenoj strani parlkinga, tek će tada započeti radovi na drugoj polovini. S obzirom da je za jednu polovinu potrebno oko 15 dana, računa se da će početkom juna biti završeni radovi u celosti – kaže Kišlinder.

Most

19:38, Frissítve: 19:45

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Népszerű

Marihuana

Reske: Otkrivena droga u autobusu iz Srbije

Na graničnom prelazu Reske mađarski carinici otkrili su 10 kilograma marihuane u autobusu sa srpskim registracionim tablicama, koji je saobraćao prema Nemačkoj – saopštila je Mađarska Uprava.