Ugrás a tartalomra
Tanjug, AP Photo/Darren Abate

Lebontják a texasi templomot

2017-11-11
10:36
Forrás
MTI
Nem állítják helyre, hanem lebontják azt a baptista templomot a dél-texasi Sutherland Springsben, ahol a múlt vasárnap egy ámokfutó lövöldözött – jelentette be a helyi tiszteletes.

Frank Pomeroy tudatta: azt tervezi, hogy lebontatja a templomot, ahol 26 embert lelte halálát. Az áldozatok között volt a tiszteletes 14 éves lánya is. “Túl sokan vannak, akik nem akarnak már ebben a templomban imádkozni” – nyilatkozta a lelkész. Szándéka szerint imádkozásra alkalmas, csöndes kertet létesítene a helyén. Erről azonban még nem született döntés, a gyülekezet tagjait egyelőre a mély gyász foglalkoztatja. Az Egyesült Államokban többször előfordult már, hogy a tömegmészárlás után lebontották a tragédia színhelyét.

Texas
lövöldözés
templom

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű