Ugrás a tartalomra

Őrizetbe vettek egy férfit, akit a Borussia Dortmund elleni támadással gyanúsítanak

2017-04-21
09:48
2017-10-03
10:21
A német rendőrség őrizetbe vett ma egy 28 éves, német és orosz kettős állampolgárságú férfit, mert a Borussia Dortmund labdarúgócsapat elleni pokolgépes támadás elkövetésével gyanúsítja - közölte a német főügyészség
A német rendőrség őrizetbe vett ma egy 28 éves, német és orosz kettős állampolgárságú férfit, mert a Borussia Dortmund labdarúgócsapat elleni pokolgépes támadás elkövetésével gyanúsítja - közölte a német főügyészség.Az április 11-ei dortmundi merényletben megsebesült a csapat egyik játékosa és egy rendőr. A férfit a baden-württembergi Tübingen város közelében vették őrizetbe. A hatóságok szerint a gyanúsított pénzügyi okból hajtotta végre a támadást, arra spekulált, hogy a sportklub részvényei esni fognak a merénylet után. A Bild című német lap értesülése szerint a férfi ezt be is vallotta. A hatóságok nemrég még iszlamistákat gyanúsítottak a merénylet elkövetésével, de volt szélsőjobboldali háttérre utaló nyom is. (Index.hu)
támadás
merénylet
Borussia Dortmund
gyanú

Most

19:38, Frissítve: 19:45

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Népszerű