Ugrás a tartalomra
kórus

Radost pevanja

Golgota Gospel Hor iz Budimpešte u subotu uveče je napunio Veliku većnicu Gradske kuće, publici je doneo raspoloženje predstojećih praznika.

Horgoš: Festival solo plesova

Mađarsko kulturno-umetničko društvo „Bela Bartok” deseti put je organizovao Vojvođanski Festival solo plesova u Horgošu. Takmičari su izvodili po jednu obaveznu tačku i po jednu po sopstvenom izboru.

Bečej: Promocija knjige Đerđa Lajbera

U petak je održana promocija knjige “Misao-zaplet” penzionisanog novinara Đerđa Lajbera u Domu kulture Petefi Šandor u Bečeju. Nova knjiga je zbirka eksperimentalne poezije i misli.

Četiri nominacije za film Ildike Enjedi

Evropska filmska akademija nominovala je film “U duši i telu” autorke Ildiko Enjedi u četiri kategorije Evropske filmske nagrade – objavljeno je u subotu na Filmskom festivalu u Sevilji.

Timea Lerinc dobitnik Patakijevog prstena

Timea Lerinc, glumica Mađarskog pozorišta performansa iz Sente ovogodišnja je dobitnica najvećeg vojvođanskog priznanja, nagrade Patakijev prsten, kao i desetu nagradu studenata glumačke akademije.

Most

19:38, Frissítve: 19:45

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Népszerű

A könyv

Marti, slonče u svetu nauke

U Spomen kući “Than” u Bečeju predstavljena je najnovija knjiga za decu “Marti, slonče u svetu nauke” autorke Viktorije Toma.